OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Techedge Group integra Axazure, la principal consultora española de Microsoft Business Applications


Grup Techedge, proveïdor líder de solucions de programari, consultoria tecnològica i digitalització, anuncia l’adquisició d’Axazure, una consultora Microsoft Gold Partner, experta en solucions empresarials ERP i CRM ubicades a Espanya.

Com proveïdor de serveis de Microsoft, Axazure està especialitzat en implementació de Microsoft Dynamics 365 i Power Platform, incloses capacitats d’integració, desenvolupament i llicenciament. Fundada el 2015, és un dels socis amb més casos d’èxit implantant Dynamics 365 a Espanya.

En palabras de José Manuel Nieto, Managing Director de Techedge Iberia & LATAM, “la incorporació d’una empresa d’una enorme qualitat i especialització en el món Microsoft com Axazure al Grup Techedge, és essencial per continuar amb la nostra política de creixement basada en donar resposta a les necessitats dels nostres clients amb La complementarietat d’aquesta unió, que suma les fortes competències de Microsoft Business Applications a la sòlida competència en Azure de Techedge, millorarà el negoci dels nostres clients a oferir una proposta de servei complet, innovadora i adaptable. de qualitat probada ”.

Axazure és un soci reconegut de Microsoft gràcies a 5 MVPs (Most Valuable Professional, la forma en què Microsoft reconeix el lideratge comunitari excepcional) i un equip molt experimentat reconegut en la indústria. Una referència tant en Dynamics 365 Finance and Supply Change Management com en Dynamics 365 Customer Engagement, complementant les seves capacitats amb el domini en el desenvolupament de solucions amb Power Platform. El seu equip de més de 50 professionals permetrà fer créixer la pràctica Dynamics 365 y Power Platform a nivell internacional, reforçant el posicionament de Techedge com a partner global de Microsoft.

Antonio Gilabert; hem trobat en el Grup Techedge una perfecta simbiosi per seguir creixent. Formar part d’un grup internacional amb un pes important en projectes de sostenibilitat, amb objectius de creixement desafiant, ens dóna un ímpetu molt fort per continuar evolucionant i innovant en una visió comuna. “

Acerca de Techedge
Techedge ajudar a les companyies a adoptar l’economia circular i transformar els seus líders en líders digitals i sostenibles aprofitant la innovació tecnològica. A través de l’assessoria digital, la integració de dades, plataformes i processos, i el desenvolupament d’aplicacions dissenyades a mesura, Techedge ajuda a les empreses, ja siguin grans o mitjanes, reconsiderant els seus models empresarials de manera circular, logren l’excel·lència operativa i dissenyen productes i serveis més sostenibles i intel·ligents.

http://www.techedgegroup.com/es