OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

TECNOEX mantiene su crecimiento con nuevas inversiones y reafirma su colaboración con la consultoría CEDEC


TECNOEX treballa amb tot tipus de materials plàstics per a l’aplicació de perfils de qualsevol sector industrial; construcció, carpinteria metàl·lica, naval, farmacèutica, decoració, il·luminació i automòbil entre altres. Sus principales gamas de productos van desde la perfilería de porta-precios para supermercados, perfiles de roturas de corte térmico para ventanas y cerramientos a fabricados de gran complejidad en quant a formes i materials. L’objectiu és poder oferir al client el producte que necessita.

El seu creixement aquests últims anys ha obligat a l’empresa a portar a terme una reordenació de les seves instal·lacions i mitjans productius. En l’actualitat, TECNOEX compte amb una superfície de 4.500 m2 distribuïts en tres naus de producció, un taller de fabricació d’utillatges amb diverses línies d’extrusió, una nova línia per a la fabricació de tubs de policarbonat, màquines de refrigeració, una sala blanca de limpieza de perfiles dirigidos la industria farmacéutica y una nave como almacén general.

Gràcies a un equip tècnic i humà amb gran experiència, TECNOEX es responsabilitza de tot el procés de producció amb el fi de cubrir totes les necessitats del client, des de la concepció del perfil plàstic, l’assessorament i el disseny de les peces fins a la producció i entrega final en el pla acordat.

TECNOEX, Tecnologia de l’Extrusió, SA, va col·laborar des de l’any 2012 amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial, desenvolupant projectes en l’àmbit operatiu, financer i estratègic. En l’actualitat, l’empresa afronta el seu futur immediat amb total garanties d’èxit, consolidant fermament el treball realitzat fins a la data.

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica d’empreses líders a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses familiars des de 1965. La seva finalitat és posar-se a l’alça de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecutiva de la Excelencia Empresarial.

El seu factor diferencial resideix en la seva metodologia de treball contrastada. CEDEC treballa amb els empresaris amb l’objectiu d’implementar forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves sedes, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, la Asociación Española de Empresas de Consultoría.

Con oficinas en España a Madrid y Barcelona, ​​la consultoria d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC, està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i consolidació de CEDEC com a consultoria especialista en l’organització estratègica empresarial, es ve reflectit en nombroses opinions y casos d’èxit de empresas que ofrecen de forma desinteresada su opinió de CEDEC i que poden consultar-se en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec-group.com/es/opinions, amb comentaris en su canal youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g