OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Tormo Franquicias Consulting organiza sus primeras Jornadas de Puertas Abiertas Online


La consultora especialitzada en franquicias, anuncia la celebració de les seves primeres Jornades de Puertas Obertas Online que se celebrarà el proper dimarts 30 de desembre des de les 10h fins a les 14h del matí a través de la plataforma Zoom.

L’esdeveniment, en el que participaran diversos empresaris i emprenedors de l’àmbit de la franquicia o amb interès en créixer a través del mateix, consistirà en sessions telemàtiques de 20 minuts completament personalitzades i en exclusiva per a cada un d’aquests usuaris, que podrà charlar amb el equip de consultoría, màrqueting i/o expansió de la consultora.

L’objectiu d’aquesta trobada és ajudar als empresaris i emprenedors en els següents aspectes:

  • Analitzar la situació de cada una d’aquestes empreses i el seu sector corresponent per considerar les millors oportunitats de creixement en franquicia.
  • Invitar a descobrir les últimes tècniques i estratègies comercials per a l’expansió de marques en franquicia.
  • Resolver totes les dudas dels usuaris acerca del sistema de franquicia i brindarles l’oportunitat de que puguin consultar als responsables de Tormo Franquicias tot allò que els agradaria conèixer sobre aquest àmbit empresarial.
  • Analizar el panorama actual de cada un dels sectors en franquicia i les avantatges reals que presenten les marques dins d’aquest mercat.

En paraules d’Eduardo Tormo, fundador de Tormo Franquicias Consulting: “Per a nosaltres, la franquicia és un sector d’oportunitats obertes a la inversió i tot tipus d’emprenedors. Se dan cita tots els negocis possibles i imaginables i presenta l’entorn més afavorit per a totes les petites i mitjanes empreses amb vocació de creixement. En molt pocs sectors d’activitat és possible un creixement com el que experimenten les franquícies.”

Tormo Franquicias Consulting és una de les principals consultores de franquicias en España. El seu equip acumula una amplia experiència després d’haver participat en la creació i desenvolupament de projectes per a més de 800 empreses franquiciadores, ajudant a més de 3.000 persones a integrar-se en xarxes de franquicia.

Els seus serveis estan orientats a totes aquelles empreses que desitgen iniciar la seva expansió en franquicia, franquiciadors en actiu i emprenedors i inversors que desitgen incorporar-se en una red de franquicia.