OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Tormo Franquicias se especializa en el desarrollo de proyectos para empresas del sector de las renovables


Aquests dies s’han celebrat a Ifema “Genera”, la Fira Internacional d’Energia i Medi ambient. Esta cita ha conseguido atraer un número elevado de visitantes ansiosos per conèixer tot el que està ocorrent en aquest entorn.

La Fira ha suposat tot un èxit, presentant multitud de novetats, algunes d’elles encara en fase incipient, però feia d’un mercat i d’una demanda que ja sona una realitat avançada.

Múltiples fabricants nacionals i internacionals, distribuidors, centrals de compra i impulsors de parcs fotovoltaics s’han citat en aquest esdeveniment on s’han pogut veure: panells solars, estacions de càrrega per a vehicles elèctrics, sistemes d’emmagatzematge, equips i sistemes de medició energètica, programari diferent, mercats, finançament especialitzat, comunitats energètiques i molt més. De tot això és del que se va a parlar -i molt- a partir d’ara, marcat en la firma apuesta de España per liderar la movilidad del futuro, a través de la movilidad sostenible.

L’oportunitat que s’obre tant per a les empreses per al seu creixement mitjançant el sistema de franquicia, com els inversors per poder formar part d’aquest sector, és indudable i segurament va a assolir una gran dimensió. Des de la consultora Tormo Franquicias Consulting, assegura que aquest va ser un dels sectors que presenta un ampli desenvolupament en franquicia.

Les empreses necessiten créixer i estructurar les seves xarxes comercials, de forma ràpida, eficient i en curts espais de temps. El sistema de franquicia és el que els va a permetre concentrar-se en el que saben fer, com és: innovar, investigar, estar atents a l’evolució del mercat en noves solucions i productes, i delegar la seva estructura comercial i d’implantació a la red de franquicies.

Els emprenedors i inversors que volen participar de tot aquest desenvolupament que està per venir tindran que formar part d’aquestes empreses en qualitat de franquiciats de les mateixes i aportar el seu capital i la seva capacitat de desenvolupament local en les seves zones d’influència, beneficiant-se del desenvolupament empresarial que protagonitzaran.

Els retos que es presenten, entre altres, son l’autoconsum i la millora de l’eficiència energètica tant residencial, com a industrial. També la implantació de punts de recàrrega i aparcaments sostenibles. Tot ell no estàs més que començant. En Genera s’ha pogut apreciar les maquetes del futur immediat on el desenvolupament d’aquestes energies forma part del paisatge.

Afirma Eduardo Tormo, Director General de Tormo Franquicias Consulting: “Tengo la plena confianza de que el sistema de franquicia va a ser uno de los principales catalizadores de este desarrollo. Ja hi ha algunes empreses que funcionen sota aquest sistema, poques encara. L’espai que s’obre és molt ampli i requereix una organització efectiva i capacitat d’estructurar selectivament i professionalment en el moment de franquiciar. Des d’aquí volem adelantar l’especialització immediata i l’aposta de la nostra empresa en aquest sector d’activitat on ja contam amb diverses experiències desenvolupades.”