OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Atos amplía su cartera de descarbonización para ofrecer a sus clientes los primeros portátiles certificados como neutros en carbono con Circular Computing


Circular Computing produeix una escala portàtil HP, Dell i Lenovo preutilitzats que són iguals o millors que els nous. El BSI Kitemark™ certifica que el procés de refabricació de Circular Computing ofereix un portàtil que té “un rendiment i una garantia al menys equivalents o millors que el producte rebut fabricat”. Amb els seus processos acreditats per la norma ISO9001, Circular Computing pot garantir una qualitat constant del mateix model en grans volums i, amb un exhaustiu detall cosmètic, cada portàtil es reacondiciona segons els estàndards de qualitat més exigents utilitzant l’extens Proceso de Refabricación Circular de 360. etapes i més de 5 hores a les seves instal·lacions de producció de l’última generació.

En un primer moment, Atos introdujo el producte a la seva pròpia empresa per respaldar la seva ambició de Net Zero i assegurar-se de conèixer a fons l’experiència del client, i ara ho ha ampliat als seus clients, com a part d’una oferta de lloc de treball digital. relacionada amb la reducció de les emissions.

A principis d’aquest any, Circular Computing fou seleccionada a Scaler, el programa d’acceleració d’innovació oberta d’Atos per a noves empreses i pymes. Circular Computing ha estat seleccionada perquè encaixa clarament amb els objectius d’Atos de recolzar els seus clients amb solucions i serveis per reduir la seva huella de carbono. Actualment, més del 50% dels membres de Scaler recolzen el lideratge d’Atos en la transformació digital descarbonitzada. Uno dels criteris de selecció per a unirse a aquest programa d’acceleració per als candidats és com contribueixen a un món digital descarbonitzat. Junt amb les start-ups de Scaler, Atos es centra en el desenvolupament de noves solucions que s’han de descartar una avantatge competitiva.

Jason Warren, vicepresident de la cartera NetZero de Atos, va dir: “Les instal·lacions de fabricació de Circular Computing, junt amb els valors compartits i la cultura innovadora, els convertits en el soci perfecte per al nostre àmbit de treball de sostenibilitat més ampli com a part de la nostra ambició Net Zero i la cartera de clients Net Zero. . L’empresa es va destacar com a elecció perfecta per al nostre programa Scaler i és un company fantàstic per al nostre compromís amb la descarbonització digital. Esta associació suposarà un ahorro tangible no sol per al nostre negoci, sinó per al planeta i els nostres clients”.

Rod Neale, fundador de Circular Computing, va dir: “Estem orgullosos d’associar-nos amb Atos per ajudar-les a complir els seus plans de Net Zero en els propers anys. Durant anys, el canal informàtic ha tractat d’oferir legítimament productes que han estat utilitzats, reacondicionats o de grau “A”, però els consumidors necessiten garanties i consistencia que no s’obtenen d’un producte reacondicionat. Hem creat Circular Computing per oferir el mateix nivell de consistencia a l’escala i les condicions de subministrament que el canal de nous productes. D’aquesta manera, podem administrar a tots. clients el portàtil més sostenible del nostre planeta i satisfer totes les seves necessitats tecnològiques, sense demanar-los que no assumissin cap risc sobre el rendiment cosmètic, tècnic o de garantia dels productes”.

A la COP26 de Glasgow la setmana passada, Atos va compartir les seves Visions Digitals per a la COP26 junt amb la seva estratègia digital de zero neto, la seva experiència en descarbonització, les seves plataformes de dades de carboni (Terra² i MyC02Compass) i les seves solucions innovadores per ajudar a impulsar la transformació de cero neto.