OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

¿Equivocados o incomprendidos? Allianz Partners ofrece una nueva visión sobre los ‘Millennials’


Los Millennials, entre 25 i 40 anys, son un grup, a un menut incomprendido, que ha passat per un període d’una gran transformació. És un col·lectiu que ha estat modelat per l’ús freqüent que han fet de les redes socials i el comerç electrònic, i tenen experiència tant en temps d’abundància com d’escasez, (han vivit la gran recessió de 2008 i el Covid), en temps també de regulació i en la que responsabilitat social imoprta.

Està preocupat per la salut i el benestar, l’estabilitat financera i el canvi climàtic. Orientats cap a l’aprenentatge constant amb metes i objectius, així com activitats dissenyades per promoure la superació personal, l’autodescubrimiento i la creativitat. Son un públic objectiu interessant per a les companyies de segurs.

Mito: # 1 Los Millennials son un “Monolito”

Realitat: Son una generació increïblement diversa.

Hi ha una tendència a veure als Millennials com un bloc homogeni, amb interessos comunes, així com a característiques, comportaments i necessitats similars. Sense embargament, la realitat demogràfica demuestra que els Millennials, es troben en realitats molt diferents, depenent de si tenen fills o no. La llegada d’un nen és el major punt d’inflexió en termes de comportaments i actituds dels Millennials, incrementant dràsticament el seu interès per serveis de segurs i assistència.

Un ejemplo seria des que va sorgir la pandèmia, les famílies Millennials que tenen menys un fill als majors consumidors de Movilitat, inclosa la mobilitat compartida i vehicles elèctrics (el 15% de les famílies Millennials amb un fill sonat propietaris d’un vehicle elèctric o híbrid) , mentre que les famílies Millennials sense fills només aconsegueixen el 6%). A més, el 37% de les famílies amb menys un fill us bicicletes o patinets compartits, contra el 23% dels Millennials que no tenen descendència. Las familias Millennials també demuestran treballar més des de casa (73% vs 54%) des de la pandèmia, i s’obren a l’ús de serveis com la teleconsulta (27% vs 13%).

Mito # 2: Los Millennials son los arquitectos optimistas del futuro

Realitat: La Salut i el Bienestar son dos pilars fonamentals en els que piensan

Los Millennials han suportat dos crisis globals en poc més d’una decada (la quiebra financera de 2008 i la pandèmia de la Covid-19) i molts es preocupen per la seva salut i benestar (tant física com mental). Viendo el cambio provocado por la pandemia, el 63% de los Millennials buscan tenir un paper més actiu en el control de la seva salut i benestar.

També, esperem suport en la gestió de la seva salut. Al 58% dels Millennials esperen més dels seus empleadors en termes de solucions de salut integral, higiene i benestar, que abans de la pandèmia.

A més, els seus pares estan envejecient, el que els fa ser conscients de l’important que està pensant en els seus futurs cuidats. El 43% de les famílies Millennials confirma que necessiten cuidats mèdics o assistència per algun membre de la seva família.

Mito # 3: Los Millennials son una generació inquieta i en constant canvi

Realitat: Se asientan en un estilo de vida cada vegada més estable

Una combinació entre envejecer, noves responsabilitats i el paró provocat per la pandèmia, ha portat als Millennials a pensar en echar raíces.

Son leales a las marcas con las que se comprometen. Es observa que el 64% de les famílies Millennials i el 47% dels Millennials sense fills son fiels a les seves companyies de segurs. El 67% de les famílies Millennials i el 51% dels Millennials sense fills es troben ben coberts per les seves polítiques de segurs o contrats d’assistència.

Mito # 4 Los Millennials son perezosos y egocéntricos

Realitat: Son la generació més comprometida i activa en torn al canvi social i medi ambient.

La percepció popular, impulsada pels mitjans de comunicació, la tilda d’egocèntrics: generació “yo, yo, yo”, centrats en la seva realització individual, auto-superació i cura personal. Si bé és veritat que estan comprometits amb la seva superació, els Millennials son, de lleis, més sociables i mediambientalment conscients que els seus predecessors, superant a la ‘Generació X’ i ‘Boomers’, amb una mentalitat crítica en torn a la justícia social, (BLM, drets LGBT, salari igualitari etc …) i qüestions ecològiques.

També podria decidir-se que és més probable que conviertin les seves conviccions en accions, son capaces de prendre decisions financeres amb el poder de canviar la conducta empresarial.

En términos de medio ambiente, el 57% dels Millennials tracten de fer esforços significatius en el seu estil de vida per limitar el seu impacte en el clima.

Acerca dels viatges, el 59% dels Millennials son més sensibles sobre l’impacte dels seus viatges en el medi ambient, el 55% planeja viajar menys, i el 57% lo haría cerca del seu hogar.

Està prenent algunes accions per reduir l’impacte que produeix la seva mobilitat: el 26% de les famílies Millennials s’ha comprès al menys una bicicleta des del començament de la pandèmia (vs el 16% dels Millennials sense fills).

“La missió d’Allianz Partners és la de facilitar la vida a les persones i és alguna cosa que només podem fer si coneixem bé les seves necessitats i expectatives. Los Millennials componen un col·lectiu molt important al que volem cuidar ”, afirma Borja Díaz, conseller delegat d’Allianz Partners España, qui afegeix que gràcies als estudis desenvolupats internament “podem comparar els dades dels clients dels nostres socis amb els nostres, per comprendre millor les seves expectatives i necessitats i oferir els millors productes al client final ja als nostres ‘partners’”.

Més informació sobre els Millennials: https://www.allianz-partners.es/medios-y-prensa/nuestros-expertos/Millennials-equivocados-o-incomprendidos.html

Sobre el estudio Cliente
L’estudi “Los Millennials” neix del Laboratori de Clients d’Allianz Partners, una incubadora d’intel·ligència del consumidor, que ajuda al Grup Allianz ja als seus socis a comprendre les necessitats clau dels seus clients, les actuacions les impulsen a elegir solucions d’Assegurances i Assistència . Gràcies a la seva base de dades cuantitativa d’informació patentada de clients es van trobar a més de 42.000 clients en 21 països de tot el món, generant més de 20 milions de punts de dades de comportament.

Sobre Allianz Partners
Allianz Partners és una empresa líder en assistència i assegurances de viatge, especialitzada en les àrees de mobilitat personal, llar, benestar i viatge. Les seves solucions combinen l’última tecnologia amb l’excel·lència en el seu servei al client i estan disponibles tant per a ‘partners’ (B2B) com per a clients finals (B2C) a través dels seus canals directes i digitals, sota la marca comercial d’Allianz Assistance.

La seva presència internacional, amb més de 21.000 treballadors en 78 països, juntament amb la seva extensa red de professionals, ´facilita la vida´ a milions de clients cada any, en tot el món.

Per a més informació, per favor visitar: www.allianz-partners.es

Redes Sociales

Segueix a LinkedIn Allianz Partners España

Segueix a Youtube Allianz Partners España

Segueix a Twitter @allianzassistES

Segueix a Instagram @allianzassistes