OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Gran Via BC relaciona la buena salud física y mental y el espacio de trabajo habitual


La tendència actual d’oferir opcions de teletrabajo y en un espai de treball per igual als treballadors és una realitat cada vegada més estesa. Aún amb aquesta divisió, un nombre creciente d’empreses s’ha fixat en l’opció de treball en un lloc físic continua amb una gran demanda.

Amb aquesta perspectiva, se han querido aplicar molts canvis que puguin millorar l’experiència de treball en oficina, algo que en Gran Via Business & Meeting Center s’ha aplicat des de fa temps en tota l’oferta dels seus espais de treball. Un lloc de treball confortable fa que els empleats sientan còmodes i motivats per aconseguir metas laborals. “Del mateix modo, l’espai laboral pot causar efectes positius o negatius sobre la salut, béestar i felicitat de les persones”, explicant els professionals d’aquest centre de negocis de Barcelona.

La seva importància és tal que inclosa la OMS (Organización Mundial de la Salud) s’ha pronunciat al respecte: Un espai laboral negatiu pot causar afeccions físiques o físiques, com a ansietat i depressió, segons transmeten des d’aquesta organització.

Per poder combatre aquesta situació, hi ha una sèrie de requisits que tot l’espai ha de cobrir segons explican des de l’espai de treball barcelonès: Espais de treball adaptables al nombre d’empleats, Mobiliari modern i ergonómico, Iluminación natural, Tecnologia, Serveis professionals, Sales de juntes equipades. amb tot el necessari per a les reunions, Vistas atractives, Llocs de descans o esparcimiento, Elements naturals. I aquests aspectes es tradueixen en:

Productivitat
Un lloc de treball òptim contribuye amb una millor concentració; un factor clau per millorar el rendiment de l’activitat diària. Tota la inversió orientada a aconseguir un millor ambient a l’oficina es veurà recompensada amb una major eficàcia per part dels empleats.

Reducció de l’estrés laboral
A menudo s’associa al lloc de treball amb situacions estresants. Sense embargo, un entorn de treball adequat disminuye l’estrés del treballador: sense distraccions negatives com a excés de ruido, segur, privat i tranquil. Així incentiva la creativitat i un millor rendiment de les seves funcions.

Motivació de l’alcalde
La motivació és primordial per als empleats que volen fer bé les coses sense veure les seves responsabilitats com una càrrega.

Què motiva a les persones a la seva àrea laboral? Un espai laboral agradable és un gran estímul per als empleats que integren millor a l’equip de treball, que abasten una comunicació efectiva i estiguin disposats a més de les seves funcions.

Per exemple, en Gran Via BC ofereixen justament tot el necessari per assegurar les millors condicions dels treballadors: les millors condicions per sentir-se segurs, còmodes i motivats per complir els objectius.

Una plantilla laboral que està a gust amb el seu lloc de treball s’integra millor a nivell empresarial i aconsegueix un major sentit de pertència. Per exemple, el respecte entre els companys de treball, inclòs entre els superiors, és el reflex de sentir-se bé a l’empresa.

Contar amb un bon lloc de treball pot ser un element clau en una estratègia amb la finalitat de millorar l’ambient laboral i fortalecer una empresa i els seus resultats.