OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

La consultora Tormo Franquicias abre 26 nuevas franquicias de la enseña de estética Sapphira Privé


El sector de la bellesa i l’estètica és clau per a l’economia a nivell nacional, la seva reinvenció en els últims anys els ha dut a convertir-se en un sector amb gran amplitud de serveis de qualitat, innovadors i comprometits amb la salut i benestar del pacient.

Durant la crisi sanitària, queda patent la fortalesa d’un sector que cerraba el darrer any amb unes xifres de facturació de més de 800 milions d’euros, el que atestigua de nou la capacitat d’adaptació dels centres d’estètica davant els casos de la situació socioeconòmica.

Enmarcado en este panorama, destaca la enseña Sapphira Privé que, junt a la consultora especialitzada Tormo Franquicias, ha aconseguit obrir 26 nous emplaçaments durant els darrers mesos. Muchos de estos centros ya están plenamente operativos y sus localizaciones son variadas y se reparten al largo de toda la península: Madrid, Barcelona, ​​Màlaga, La Corunya, Vigo, Alacant, Toledo, Melilla, Terol o Guadalajara, son algunes de les provincies que suman nous establiments Sapphira Privé.

Tot això ha portat a la marca Sapphira Privé a convertir-se en la franquícia d’aparatologia avançada amb més obertures del sector de bellesa i estètica. El seu concepte de franquícia desenvolupat per la consultora Tormo Franquicias ha determinat l’èxit en la implantació de la marca.

Per un altre costat, Sapphira Privé és l’única franquícia amb el reconeixement de dimensió territorial que ofereix una fórmula d’empresa o inversió sense cànon d’entrada i sense pagaments mensuals. A més, els seus acords previs amb entitats bancàries permeten al futur franquiciado financer el 100% de la inversió, apostant per un negoci d’amplia demanda, gràcies gracies al seu bitllet mitjà i amb gran visió de futur.

Respecte al model de negoci de l’ensenyament, la seva condició de fabricants i distribuïdors d’aparatologia des de fa més de 20 anys a Espanya els permet oferir maquinària a costos imbatibles, siendo un factor essencial per establir les seves ventaxoses condicions econòmiques.

Per a tots aquells emprenedors i inversors interessats en conèixer més informació sobre la franquícia Sapphira Privé, es poden contactar a través del telèfon 911 592 558 o al correu [email protected]