OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

La startup española PayFlow se alza como ganadora global de South Summit 2022

[ad_1]

South Summit, l’encuentro líder l’ecosistema de la innovació i l’emprenedoria posa el seu punt final després dels tres dies de celebració a Madrid. Coorganitzat per IE University, en aquesta edició ha contat com a socis globals amb; BBVA, Mutua Madrileña, AstraZeneca, Endesa, Wayra – Telefónica Innovation, Google for Startups i BStartup de Banc Sabadell.

El gran premi d’aquesta dècima edició ha rebut a la startup española Flux de pagament. Originaria de Barcelona, ​​aquesta plataforma B2BC permet als empleats d’una empresa accedir als seus ingressos sota demanda. Gràcies a ello, els treballadors poden utilitzar aquesta aplicació per rebre a l’instant una fracció del seu salari guanyat, independentment del dia o del lloc en el que es troba.

El President del Gobierno, Pedro Sánchez, ha estat l’encarregat de presidir al cerimonial de clausura i fer entrega del galardón a Flux de pagament, Sánchez Ha volgut resumir la celebració dels dies anys de South Summit, afirmant que “s’ha consolidat com un esdeveniment ineludible a l’ecosistema espanyol”.

Asimisme, el President del Gobierno també ha valorat positivament l’impacte de l’emprenedoria espanyol a l’economia. “La España de 2022 es muy diferente a la de 2012 y gran parte de ese merito está en los españoles que es levantan cada día para sacar adelante sus empresas”, ha reconegut, destacant especialment les xifres del ecosistema espanyol i l’emprenedoria dels emprenedors. . “Vosotros habéis complido vuestra part. El emprendimiento español se ha multiplicado por cinco en el último año y, gracias a vosotros, España ha sido el quinto país en el ranking europeo de unicornios durante 2021”.

Durant el transcurs d’aquesta jornada també s’han donat a conèixer els premis que reconeixen a les startups més disruptives, escalables, sostenibles i al millor equip. La valenciana Zeleros ha obtingut al galardón a la startup Más Disruptiva. Aquest projecte ha liderat el desenvolupament d’un projecte de Hyperloop, un sistema de transport terrestre que connecta nuclis urbans i logístics a una velocitat de 1.000 km/h amb cap emissió directa. A més, Zeleros també va guanyar el passat jueves la competició del vertical Mobilitat i ciutats intel·ligents.

La startup Nware ha estat reconegut amb el premi a la startup Más Escalable gràcies a la seva plataforma de joc cloud que permet als usuaris jugar a qualsevol joc en qualsevol dispositiu, sense necessitat de comprendre una consola. Aquesta startup amb base a Madrid també s’ha creat com a ganadora del vertical Comunicacions i canal.

La catalana Nextmol, per la seva part, ha rebut el galardón al Millor Equip. Aquesta startup de Barcelona ha creat un laboratori virtual per accelerar el disseny de productes químics millors i més sostenibles. Tot gràcies a les tècniques computacionals com el modelat molecular i l’aprenentatge automàtic. Nextmol també va ser la startup ganadora en el vertical Indústria 5.0.

Per darrer, el premi a la startup Más Sostenible ha recaído en Ryp Labs. Esta startup estadounidense desenvolupa solucions sensibles i eficaces que poden utilitzar-se en qualsevol punt de la cadena de subministrament de productes alimentaris. Tot ell amb l’objectiu de garantir un procés productiu 100% sostenible. Aquesta startup va guanyar la competició en el vertical Transició Energètica i Sostenibilitat.

En el marc d’aquest acte també s’ha lliurat el premi THE NEXT BIG THING, que reconeix al talent emprenedor dels més petits dins de South Summit i ha recaptat al madrileny Colegio Fernández de Córdoba pel seu projecte ‘Green Hydroship’.

Aquesta dècima edició de South Summit ha aconseguit reunir la forma presencial a l’ecosistema emprenedor espanyol i mundial a La Nave, omplint l’espai complet durant tres dies. Entre tots els assistents, un 40% eren startups, un 30% eren corporacions i un 12% inversors. A més, s’han celebrat més de 1.000 reunions one to one, i també han estat presenta 220 fons d’inversió (un 72% internacionals) amb una cartera de 250.000 milions de dòlars.

El resto de proyectos ganadores por verticales a #SouthSummit22 han estat els següents:

  • Connectivitat i dades. Otorgado a la startup coruñesa Codee en Deep Tech, gràcies a la seva plataforma d’anàlisi de codi estàtic impulsat per IA que augmenta el rendiment dels dispositius electrònics.
  • Negoci digital. Els madrilenys Usíncro s’ha alçat amb el premi gràcies a una plataforma escalable per permetre i facilitar la sincronització dels diferents participants i els seus sistemes de forma sencilla.
  • Educació. La també madrilenya Experts en singularitat va guanyar el vertical gràcies a la seva plataforma que orienta a les persones que no saben què estudiar o en què treballar sobre els llocs de treball del futur i la formació perfecta per a ells.
  • Consumidor. La startup britànica ZEG.ai quedó primera en la competició del vertical de consum. Con sede en Londres, genera fotos d’alta qualitat per als productes d’empresa de comerç electrònic, per menys de 30 dòlars i en 5 minuts.
  • Salut i Benestar. Tucuvioriginarios de Madrid, s’han alçat com a ganadors d’aquest vertical gràcies als seus programes de monitorització remota per a la cura del pacient a casa, a través d’una plataforma virtual de IA.

Antes de la cerimonia de clausura, South Summit ha acogit al seu escenari principal un debat sobre la transformació dels mitjans de comunicació en el que han participat: Carlos Núñezpresident executiu de PRISA Mitjana; Marina Spechtde McCann; Fuencisla Clemaresde Googley Pipita Marin Rey-Stollede Som Teixidors.

A este panel ha seguit una charla entre Roberto Albaladejo de BBVAy Jaime Bosch, de Voicemod. Un altre dels principals moments d’aquest matí ha estat protagonitzat: José Luis Martínez-Almeida alcalde de Madrid; Ignacio Garraldapresident de Mútua Madrileñay María Benjumea, fundadora de South Summit. Durant aquest debat, centrat en la transformació de la capital, Martínez-Almeida ha destacat que “el naixement de South Summit en 2012 va ser un espaldarazo important per mostrar Madrid com una ciutat adequada per a l’emprenedoria”, i també ha recalcat la importància de “construir una ciutat on el talent es reconeix i disposa de totes les oportunitats aquí. per seguir progressant”.

Per la seva part, Garralda ha assegurat que “la atracción del talent ha de ser la premisa a Madrid”, encara que també ha valorat que la capital “és una ciutat oberta i això resulta una garantia per a moltes coses, com la possibilitat de combinar molt bé la vida laboral i social. ”.

En la última jornada de South Summit Madrid 2022 també s’ha parlat de l’empoderament de les pròximes generacions de la mà dels germans Ali Partovi i Hadi PartoviCEOs de las empreas NEO i Code.org, respectivament. Ambos han coincidit en la importància que té la informàtica a l’hora de potenciar les generacions de futurs emprenedors. “Querem mostrar que la informàtica és el més important que un pot estudiar ara mateix, perquè no hi ha cap camp o sector que no estigui condicionat per la tecnologia”, ha destacat Hadimentre que el seu germà Ali ha assenyalat que “totes les grans empreses del món van gestionar del mateix modo: gràcies a persones que estudiaran informàtica”.

De l’educació també han parlat Lee Newmandecano de IE University, y Sal Khanfundador i CEO de Acadèmia Khan. En aquest sentit, Khan ha estat molt concret, afirmant que “el veritable aprenentatge es produeix amb la interacció entre persones. Per això Internet és tan interessant i revolucionari per a l’educació, perquè és el primer mitjà realment interactiu”. També ha volgut valorar els efectes que ha tingut la pandèmia en la formació, assenyalant que “ha demostrat que no fa falta que l’educació estigui lligada a un espai i temps concret”.

[ad_2]