OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Las cartas de presentación en España: dirigidas a hombres y con las frases más largas

[ad_1]

La carta de presentació és una part fonamental d’un procés de sol·licitud d’ocupació. En general suelen repetir fórmules estàndard i seguir un patró similar però, ¿és així en tots els llocs del món? La plataforma de creació de currículums en línia CVapp.es ha analitzat la longitud i l’ús de certes paraules en un total de 361.312 d’aquestes cartes a nivell mundial, i la principal conclusió és que la seva longitud, encara que rara vegada passa d’una pàgina, està entre les 300 i les 150 paraules. Más concretamente son los daneses quienes más se extienden, con una media de más de 300 palabras, mientras que los brasileños suelen ser más escuetos y usan la mitad (unas 150). Los españoles están a la parte central de la tabla, con poco más de 200 palabras.

Espanyols, mexicans, britànics i italians escrivien les frases més llargues
Dicho esto, y según la investigación de la compañía, parece ser que los encargados de selección italianos son los que tienen que esforzar-se leyendo las frases más largas: por término medio, los candidatos italianos utilizan 23 palabras por frase. Aquí los españoles també estan entre els més prolijos, amb unes 21 paraules de mitjans per cada frase. Podria pensar que l’idioma i les seves característiques son la clau, però sense embargo, els britànics, que s’expressen en anglès, usen frases d’unas 22 paraules, mentre els canadienses (parte de los cuales és angloparlante) posen un punt de vista cada diez paraules, consiguiendo así las frases más cortas de los países analizados.

El saludo diferents entre països
El saludo més utilitzat també diferent d’un país a un altre. En molts països de parla anglès, com Austràlia, Canadà i Estats Units, la carta es dirigeix ​​directament al director de contractació de forma neutra. En altres, sense embargo, sembla que prefereixen un determinat gènere: els espanyols, italians, indis i checos utilitzen un saludo predominantement masculino (“Sr. Gerente”), mentre que els belgues i els alemanys són els que dirigeixen la seva carta amb major freqüència. a una dona.

El treball sol ser el tema central
En la majoria dels països, les paraules “trabajo” o una conjugació del verb “trabajar” són les més utilitzades a les cartes de presentació. La llista de paraules més freqüents no difereix molt entre els diferents països. Sense embargo, el que crida l’atenció és que molts aspirants es centran principalment en el que ja saben fer, i menys en el seu futur rendiment en l’ocupació que sol·licita. Així, és comú en totes les parts parlar de “experiencia” i “competències” en una carta de presentació, per exemple, mentre que “desarrollo” i “oportunitat” no apareixeran entre les més utilitzades.

“Per a un responsable de selecció de personal la carta de presentació és una eina fonamental, ja que li dóna una perspectiva més qualitativa del candidat, davant dels ‘hechos i dades’ que mostra el currículum”, explica Rolf Bax, especialista de continguts de CVApp . “La nostra recomanació com a experts és que sigui més concisa possible, però en un to proper i educat, que mostri les nostres habilitats blanques d’empatia, expressió i haver investigat a l’empresa en la que volem treballar.”

CVApp ofereix a la seva plataforma més de 20 models diferents segons el perfil i les característiques del lloc, des de dissenys més creatius i altres més senzills i directors. Todos ellos son 100% personalizables y editables en distintos idiomas”.

[ad_2]