OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

OK Mobility refuerza su apuesta por la estrategia de innovación y la tecnología


OK Mobilitat continúa reforzando su aposta per la innovació tecnològica dins del pla #OKontheRoad, hoja de ruta de la companyia per als pròxims anys. A la tecnologia es unen a més altres tres principals dins d’aquest pla estratègic com a fill l’expansió geogràfica, la integració vertical i la sostenibilitat.

La profunda transformació estratègica de la companyia unificant tots els serveis sota una mateixa marca; la important expansió geogràfica realitzat en el darrer any, que la lloc a dia de avui en 6 països europeus; y el amplio abanico de servicios de movilidad global que ofereix ha estat determinant per a que la companyia pugui per la tecnologia com és central de la seva estratègia, siempre bajo la premisa de la sostenibilidad. En aquest sentit, OK Mobility aspira a continuar aprofitar la tecnologia i la innovació constant per transformar la mobilitat de tal manera que cada vegada més es presenta en el model de negoci de la companyia i en les solucions de valor que va aportar als seus clients.

La digitalització ja és avui una realitat en molts dels processos del model disruptiu de negoci que controla al cien per cien el cicle de vida del vehicle. Per exemple, la compra per part dels clients es realitza a través d’un procés 100% digital i en l’actualitat el 50% de la venda de vehicles a particulars després del seu pas pel lloguer, està totalment en línia.

El CEO de OK Mobility, Othman Ktiri, ha destacat com “la tecnologia al sector de la mobilitat cobra, cada vegada més, un paper fonamental perquè ens permet, per un costat, garantitzar la seguretat que los usuarios demandan y, por otro, oferir serveis de mobilitat personalitzada ja a la carta, on es prioritza la flexibilitat i la rapidesa. Precisament, a OK Mobility estem potenciant els serveis que denominem “desatendidos”, aquells amb els que els nostres clients poden realitzar pràcticament la totalitat del tràmit del seu lloguer des del seu dispositiu mòbil sense necessitat de mitjà amb nadie ”.

Asimisme, i dins d’aquest compromís d’apostar per la tecnologia, la companyia acaba d’incorporar a Toni Oliver, com Director Tecnològic (CTO) de OK Mobility Group, una nova posició fins ara inexistent i la meva missió principal és evolucionar l’àrea d’IT cap a un departament tecnològic orientat al client ja a la millora del negoci, convertint-se en un àmbit estratègic i quines funcions van més allà que les de servir de suport al resto de departaments.

“El coneixement de Toni Oliver i la seva amplia experiència a l’àrea de la tecnologia i la innovació”, assegura Ktiri, “ens va a permetre accelerar aquesta transformació digital i seguiré donant passos en el nostre ferm compromís de convertir-nos en líders de la mobilitat global a Europa”.

Oliver cuenta con amplia experiencia en el área de la tecnología y la innovación. A més de dirigir durant més de 13 anys projectes tecnològics en el sector de la consultoria, ha liderat la transformació digital dels processos de negoci en empreses turístiques.