OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Reloj Laboral: Cómo mejorar el control de los empleados remotamente


Actualment contem amb els mitjans tecnològics necessaris per solventar aquest problema, examinant les solucions del mercat per al control laboral de les empreses destaca una entre totes Reloj Laboral ja que té moltes funcions interessants com; el recuent de les hores laborals de forma automàtica, la geolocalització mòbil de los empleados, la planificació del calendari laboral on es contemplen els permisos, baixes laborals i sol·licituds de vacances o ausències de tota la plantilla, pot saber quién està treballant i qui està de baixa laboral a temps real en qualsevol lloc amb l’aplicació mòbil, gestionar projectes de treball, firma electrònica mensual dels registres de treball, etc.

Dentro de las últimas mejores, se inclou un mapa d’ubicacions per empleat o per grup, on trobarà informació rellevant com: la localización mòbil de los fichajes laborals. També podrá realitzar la gestió dels dispositius para fichar, pudiendo restringir dispositius amb els que podran fitxar el lloc. També es pot establir ubicacions geogràfiques o llocs de treball con etiquetes personalitzades com a “Oficina Central” o “Taller de les Rambles”.

També podrá restringir les ubicacions con lo cual si sus empleados intentan ficar con el móvil fuera de la ubicació de l’empresa o del lloc de treball no podrem començar la jornada.

Con la restricció de dispositius i ubicacions podrá:

  • Millorar la gestió dels seus treballadors sabiendo quién está trabajando y desde dónde.
  • Ver mapa d’ubicacions de los fichajes de sus empleados.
  • Controlar els dispositius que usen els empleats per fitxar evitant fraudes.

Són millors son bastants útils per controlar els dispositius i ubicacions del lloc de treball dels empleats, així com per a disposar d’un mapa d’ubicacions geogràfiques que permet, per exemple, a una empresa de logística saber la ubicació geogràfica exacta de les seves càmeres de repartiment . La versatilitat d’aquestes eines permet a les empreses millorar la seva resposta als seus clients al disposar de la informació de geolocalització en temps real que permet prendre decisions en funció de la proximitat dels seus empleats respecte als seus clients en cada moment, aportant immediatament i eficiència en l’atenció al client.