OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Rolwind espera obtener adjudicación de un significativo número de GWs junto a Matrix Renewables


L’acord entre ambdues companyies té com a objectiu seleccionar no només aquells projectes de major potencial sinó també aquells on sea possible hibridar amb diverses tecnologies i amb un alt compromís social i econòmic amb l’entorn seleccionat.

Aquest acord amb Matrix, la plataforma global d’energia renovable creada per TPG, suposa un impuls important per a la companyia espanyola Rolwind, que es porta apostant per les energies renovables des de les seves primeres instal·lacions eòliques a Panamà i Espanya, fa 15 anys. Des del 2006 ha participat en més de 210 parques eòlics y más de 60 plantes fotovoltaiques; un total que supera los 5 GW de potència gestionada i desenvolupada a nivell nacional i internacional. Amb vistes al futur immediat, Rolwind està preparant addicionalment una cartera de fins a 2 GW nous de cara als pròxims concursos de capacitat a Espanya, on implementarà un pla ambiciós acord industrial amb les noves exigències d’assignació, respecte mediambiental, repercussió econòmica directa a la població dels municipis a instal·lar els projectes, beces de formació, etc. Actualment Rolwind disposa d’acords amb més de 9.000 hectàrees per a desenvolupadors de projectes renovables i més de 3.000 hectàrees en negociacions en curs.

Un valioso know how que Rolwind aporta a la revolució verde espanyola i internacional a través de la seva experiència, dels seus projectes en els diversos camps de les energies renovables i dels seus acords amb les grans companyies multinacionals, com és el cas d’aquesta important associació amb Matrix Renovables. Des del seu naixement el 2006, Rolwind ha impulsat el paper del nostre país a la carrera de les energies netes, el desenvolupament sostenible i el consum responsable, apostant per un barreja energètic renovable global que abarca energia eòlica, fotovoltaica, hidrogen verd, emmagatzematge i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Enviado per Sheridan Comunicación